Зазначається, що цей рецепт – майстер-клас із мінімалізму.
Дізнайтеся, що додати в яєчню, щоб вийшла смачною / фото ua.depositphotos.com
Телевізійний шеф-кухар Джеймс Мартін порадив, який один “секретний” інгредієнт додати, щоб яєчня-бовтанка вийшла “шовковистою”, пише Daily Mirror.
Рецепт яєчні-бовтанки Джеймса – це майстер-клас із мінімалізму, в якому всього кілька інгредієнтів збиваються разом, щоб створити ідеальну кремову суміш, ідеться в публікації.
Зазначається, що за свою видатну 30-річну кар’єру кухар презентував незліченну безліч рецептів, але часто саме найпростіші страви потрапляють у ціль. Яйця – універсальні “герої” сніданку та обіду.
Відео дня
Як правильно готувати яєчню-бовтанку – рецепт Джеймса Мартіна
Для приготування знаменитої яєчні-бовтанки зіркового шеф-кухаря вам знадобиться:
- яйця – 5 штук,
- жирні вершки – 25 мл,
- сіль і перець – за смаком,
- масло – 25 г.
Той самий “секретний” інгредієнт – жирні вершки, саме вони, за словами Мартіна, зроблять яєчню “шовковистою”.
Читайте також:
Легкий, але ситний: зірковий шеф-кухар назвала секретний рецепт чорничного пирога
“Весняний” пиріг із полуницею та ревенем: смачний рецепт до кави
Яєчня по-французьки: експерти назвали інгредієнт, який зробить страву суперкремовою
Спосіб приготування:
Розігрійте сковороду, але не сильно. Вбийте в неї яйця. Додайте жирні вершки, сіль, перець, олію і все гарненько збийте, використовуючи вінчик.
Щойно яйця почнуть збиратися в грудку, зніміть сковороду з вогню, щоб не пересмажити їх.
Кухар порадив подавати яєчню зі шпинатом і лососем або ж із беконом і підсмаженими крампетами.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що можна додати в яєчню для “вибухового” смаку.